Våra principer

Vårt MÅL ÄR ATT MAXIMERA våra PARTNERS LÅNGSIKTIGA AVKASTNING

Det kan låta självklart, men med tanke på hur fondbranschen ser ut, så är det inte så. Vad vi menar är att all vår tid och energi kommer att läggas på att maximera våra investerares långsiktiga avkastning. Aktiviteter som inte skapar värde till våra kunder, som t.ex. kapitalanskaffning, kommer att hållas på ett absolut minimum.
 
Det kan låta altruistiskt men det är det inte. Det är bara det bästa sättet att göra det på. Om vi fokuserar på att addera värde till våra kunder, kommer de att bli nöjda, och det är bra för oss. 

SKAPA LÄMPLIGA INCITAMENT GENOM ATT SITTA I SAMMA BÅT SOM våra KUNDER

Vi kommer alltid se till att dela nedsida med våra investerare och att bara tjäna pengar när vi skapar värde (genom att slå index). Vi som delägare och anställda är tillsammans fondens största investerare. Allt förvaltarens kapital är, och kommer att vara, investerat i fonden. 

Öppenhet

Vi kommer att vara öppna kring både för- och nackdelar när vi beskriver fonden och dess utveckling. Det är inte bara rätt sak att göra, det kommer också leda till att vi och våra kunder kommer att passa bättre ihop. 

BLI BÄTTRE VARJE DAG

Vi kommer begå misstag. Vi lovar. Men vi kommer att göra allt vi kan för att förhindra dem och bli bättre varje dag.